Gongslag door winnaar 17e KVK Innovatie Top 100

Vandaag, 16 januari, opende de winnaar van de 17e KVK Innovatie Top 100, SenseGlove uit Delft, met een flinke gongslag de AEX in Amsterdam. Het bedrijf heeft een handschoen, een 'robothand', ontwikkeld die het mogelijk maakt om een virtueel object aan te raken, te voelen en te manipuleren alsof het een echt voorwerp is. SenseGlove meet exact iedere beweging van elk gewricht in de hand en zo wordt een zeer gedetailleerde virtuele hand gesimuleerd.

De beurs werd vanmorgen geopend door het Delftse bedrijf, in het bijzijn van een aantal KVK-adviseurs. Johannes Luijten, CTO SenseGlove, over de KVK Innovatie Top 100: “Als winnaars van de KVK Innovatie Top 100 kunnen wij ons oprecht het meest innovatieve bedrijf van Nederland noemen. Dit is niet alleen een grote waardering voor ons team of erkenning op nationaal niveau. Het winnen van deze prijs geeft ons ook een internationale boost. De innovatiefste van Nederland zijn, zaait ook grote waardering bij onze buitenlandse klanten, partners en in het XR ecosysteem in het algemeen. Met meer dan 90% klanten in het buitenland is dit een waardevol predicaat om te mogen dragen.”

1700 prachtige innovatieve producten

KVK presenteert elk jaar de KVK Innovatie Top 100, een etalage vol succesvolle innovaties uit het midden- en kleinbedrijf. Zeventien jaar KVK Innovatietop 100 is terugkijken op 1700 prachtige innovatieve producten en diensten van Nederlandse bedrijven. De kracht van de KVK Innovatie Top 100 is te laten zien waartoe het Nederlandse mkb in staat is. Aan de KVK Innovatie Top 100 is bewust geen (geld)prijs verbonden. De afgelopen 17 jaar is deze prijs uitgegroeid tot de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor het mkb.

Deelnemen?

Heb jij met succes een innovatief product of dienst op de markt gebracht? Dan maak jij kans om tot de top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland te behoren. We geven je graag meer over informatie over hoe je je kunt inschrijven en wat deelname jou op kan leveren. Laat dan je gegevens achter en een van onze adviseurs neemt contact met je op.